Among Us Book Tag

Detta blogginlägg är skrivet av Bokföring enligt Monika.

Den här tagen har jag hittat där jag vanligtvis hittar tags, alltså hos Vargnatts bokhylla. Inte för att jag vet vad Among Us är för något (jo, det är ett datorspel), men jag känner att det inte är ett krav. Lobby: Name the next book on your TBR. Ja, alltså, egentligen skulle jag vilja läsa Mattias Edvardssons senaste, Lova mig…

Läs hela inlägget av Bokföring enligt Monika här –> Among Us Book Tag

Among Us Book Tag

Detta blogginlägg är skrivet av Bokföring enligt Monika.

Den här tagen har jag hittat där jag vanligtvis hittar tags, alltså hos Vargnatts bokhylla. Inte för att jag vet vad Among Us är för något (jo, det är ett datorspel), men jag känner att det inte är ett krav. Lobby: Name the next book on your TBR. Ja, alltså, egentligen skulle jag vilja läsa Mattias Edvardssons senaste, Lova mig…

Läs hela inlägget av Bokföring enligt Monika här –> Among Us Book Tag